Folie Solar

Folie solar

Folia solar ( se mai regăsește și sub denumirea de folie agricultură) și este folosită în special pentru acoperirea solariilor.
Folia cu rol de protecție termică este utilizată pentru a asigura o foarte bună izolare termică a serelor și solariilor și pentru a reduce cheltuielile cu energia termică în anotimpurile reci. Această folie termică se amplasează între plante și folia de acoperire, de obicei la înălțimea streșinii, ca un tavan foarte ușor înclinat pentru scurgerea picăturilor de apă formate pe suprafața foliei și a picăturilor de apă formate și căzute de pe folia principală.

Pătura termică (folia cu termicitate) este instalată în interiorul solarului/serei, orizontal între cultură și folia care acoperă sera sau solarul. In acest fel se creează un microclimat optim pentru dezvoltarea și creșterea culturilor. Fiind transparentă, lumina necesară dezvoltării plantelor este lăsată să treacă, în schimb, datorită aditivilor IR prezenți în folie căldura este împiedicată să se piardă din seră sau solar.

Detalii tehnice folie solar

  • Lățime: 4 metri
  • Lungime: 12 metri
  • Grosime: standard
  • Greutate: 50-60 Kg / rolă

Galerie foto:  Folie solar

Produse din aceeasi categorie