Servicii de packaging pentru afacerea dvs.

Cutie pentru transport produsa de Axtrom

Indiferent de natura afacerii dumneavoastră, la un moment dat sau altul vă veți confrunta cu nevoia de a împacheta anumite mărfuri, fie pentru depozitarea acestora, fie pentru expedierea lor către terți.

De altfel, împachetarea este o activitate care, pe cât este de comună, pe atât de solicitantă poate deveni atunci când nu avem la dispoziție ambalajele potrivite pentru obiectele pe care dorim să le expediem sau depozităm.


 

Avem nevoie de cutii de carton, banda de legare,  folii de plastic sau benzi adezive, atunci când:

  • Depozităm mărfuri și obiecte
  • Expediem mărfuri și obiecte
  • Ne mutăm de la o adresă la alta
  • Transportăm mărfuri și obiecte de la un punct de lucru la altul și înapoi

De multe ori însă, ambalajele generice, sunt aproape imposibil de utilizat în condiții eficiente. Obiectele împachetate, fie că au nevoie de protecție specială sau nu, se pot deteriora atunci când folosim cutii prea mari sau prea mici pentru dimensiunile lor efective.

În mare parte din cazuri însă, probabil ați descoperit deja faptul că nu aveți de ales. Ambalajele din comerț sunt confecționate potrivit unor standarde de mărime fixe, ceea ce le face dificil de adaptat la mărfurile diverse pe care le aveți de împachetat.

Din fericire, Axtrom vine cu soluția perfectă pentru clienți: Cutii speciale de packaging.

La cerere, vă putem oferi cutii din pal sau alte materiale, conform nevoilor dvs, căptușite cu spumă sau folie cu bule. Aceste cutii vor fi confecționate în funcție de specificațiile oferite de dvs astfel încât să se potrivească produselor pe care doriți să le împachetați.

Prin urmare, în cazul în care aveți produse care nu intră în cutiile clasice, standardizate, sunt prea mari ori prea mici pentru modelele de cutii pe care le găsiți pe piață, noi vă sărim în ajutor, rezolvând problema imediat. Aveți la dispoziție opțiunea de a comanda cutii speciale, izolate, cu protecție specială, care pot fi cu ușurință montate și transportate pe paleți.

Cere o ofertă de preț!

Completați formularul cu date cit mai corecte legate de produsele dumnevoastră și specificați pentru cea anume doriți să împachetați produsele. (depozitare, transport, etc)


Va rugam sa cititi cu atentie pagina “Protectia datelor cu caracter personal”!
Prin completarea acestui formular imi exprim in mod expres si neechivoc acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre SC Axtrom SRL.