Producție

Axtrom folosește în producție echipamente profesioniste care asigură fabricarea unor produse de o înaltă calitate. Echipamentele se schimbă frecvent, pentru a lucra tot timpul cu ultimele tehnologii de pe piață.

Logistică

Logistica ocupă un loc important în structura Axtrom. Comenzile clienților noștri sunt gestionate în cel mai eficient mod astfel ca aceștia să primească comenzile la timp și în condiții de maximă siguranță.

Calitate și siguranță

Axtrom oferă produse din materie primă de maximă calitate. Atât produsele noastre cât și cele distribuite de noi respectă cele mai înalte standarde de calitate.

Experiență

Axtrom este pe piață de peste 15 ani. Cu trecerea timpului, serviciile Axtrom s-au îmbunătățit în mod constant fapt dovedit prin certificările obținute și prin recomandările clienților noștri.

Companie

Compania noastră, Axtrom SRL, s-a înființat în anul 1991, in Oradea, ca o companie cu capital privat integral românesc. Din 2009, firma noastră s-a concentrat pe partea de packaging astfel că în momentul de față producem, importăm și distribuim o gamă completă de ambalaje

Experiența ne-a învățat că fiecare produs trebuie să fie unic și independent. Fiind o companie cu orientare către client, vă putem oferi produse de calitate respectând cerințele și termenele de livrare.

Colaboratorii noștri vin din diverse domenii precum: industria alimentară, industria chimică, industria mobilei, industria ușoară, industria auto, construcții, transporturi.

Datorită politicii de reinvestire a unei mari părți a profitului, prin achiziția de noi utilaje an de an, ne dezvoltăm capacitățile si mijloacele de producție crescând astfel productivitatea și îmbunătățind calitatea produselor. Furnizorii utilajelor achiziționate au fost selectați atent pentru a corespunde standardelor impuse de managementul societății.
Calitatea produselor noastre, diversitate portofoliului de produse, rapiditatea în execuția și onorarea comenzilor, raportul preț/calitate sunt lucruri apreciate de partenerii noștri.

Printre produsele de baza ale firmei se regăsesc:

  • Folii laminate cu aluminiu, pungi, sacoșe din polietilenă PE natur sau reciclată imprimate în 6 culori într-o varietate de tipuri si dimensiuni: pungi, pungi cu fermoar sau ziplock, saci, separatoare, tuburi, folie agricolă, folie de construcții, folie de protecție, folie pentru solar, folie termo, huse;
  • Folii din polietilenă expandată PEE, pungi și șervețele într-o varietate de tipuri și dimensiuni: aluminizate, laminate, macroperforate, perimetrale, plăci, plicuri, separatoare, profile L & U, colțare;
  • Folii și pungi din folie cu bule într-o varietate de tipuri si dimensiuni: folie cu bule, folie cu bule aluminizată, folie cu bule antistatică, folie cu bule + HD, folie cu bule imprimată, folie cu bule în trei straturi, folie cu bule Large, separatoare, plicuri;
  • Folie stretch manuală și automată;
  • Bandă de legare: PP, PET, PES, METALICĂ
  • Benzi adezive: bandă scotch, bandă de mascare, bandă de marcare, bandă scotch aluminizată, bandă de semnalizare;
  • Carton: role, cutii, colțare, capace, separatoare, hârtie de împachetat simplă sau cerată;
  • Etichete: Creatix, Ribon, Rola;
  • Saci PE, rafie.

Produsele noastre