Bandă adezivă

Una din clasificările benzilor adezive sunt după tipul de adeziv utilizat. Acestea pot fi cu adeziv acrilic sau adeziv solvent pe bază de cauciuc. În funcție de adeziv, diversele benzi se pot folosi la lipirea de plastic, hârtie (carton), metal, sticlă sau lemn. De asemenea, temperatura la care se pot folosi benzile adezive diferă pentru fiecare tip de bandă între valorile de -10 grade C și 120 grade C. Aceste benzi pot fi cu suport din material textil, PP, PVC, PET, hârtie.

Axtrom comercializează toate tipurile de benzi adezive disponibile pe piață la calitate maximă.

Ofertă de preț pentru benzi adezive.

Ești interesat de unul o banda adeziva? Completeaza formularul nostru online si vei primii o ofertă personalizată.

Bandă adezivă comercializată:

  • Banda scotch acrilică – este folosită pentru ambalare și este pe suport din BOPP (polipropilenă biaxial orientată) cu adeziv acrilic. Este un produs ecologic cu un nivel de performanță foarte bun fiind o alegere mai sigură și mai puțin costisitoare. Această bandă nu necesită măsuri suplimentare de siguranță ca în cazul benzilor cu adeziv solvent și este rezistentă la îmbătrânire. Cu o aderență permanentă, benzile adezive acrilice pot fi utilizate pe materiale ca plastic, hârtie (carton), metal, sticlă, lemn, etc.
  • Banda scotch solvent –  este pe suport de folie BOPP (polipropilenă) cu adeziv solvent pe bază de cauciuc. Acest tip de bandă are o rezistență mare chiar și la temperaturi scăzute de -10 grade.
  • Banda scotch hot melt – este pe suport de folie BOPP (polipropilenă) cu adeziv hot melt pe bază de cauciuc. Are un adeziv superior rezistent de la 0 grade la 30 grade.
  • Banda scotch aluminizată – este o bandă foarte flexibilă utilizată în principal în industria electrocasnicelor și de asemenea în domeniul izolațiilor, în instalații de încălzire, aer condiționat, ventilații unde este necesară închiderea joncțiunilor și etanșarea materialelor.
  • Banda scotch automată – se folosește pentru ambalare industrială.
  • Bandă semnalizare – este de culoare galben/negru și se folosește pentru delimitarea unor zone cu acces strict, semnalizarea sau avertizarea personalului pentru evitarea accidentelor.
  • Banda dublu adezivă – este o bandă foarte ușor de folosit, are adeziv pe ambele părți pentru o mai bună aderență. Se poate utiliza pe aproape orice suprafață, mai puțin pe piatră sau marmură.
  • Banda de hârtie ( de mascare)– are un suport de hărtie cu adeziv pe bază de cauciuc natural cu o rezistență la temperaturi de la 60 grade C la 120 grade C. Poate fi pe mai multe culori.
  • Banda personalizată – utilizând banda scotch personalizată, ambalajele sunt închise corespunzător, sigilate și personalizate. Banda adezivă imprimată fiind de asemenea un mijloc modern și eficient de reclamă.