Folie Strech

Folie Stretch automată

Folie Stretch automată

Folia stretch automată este folosită pentru ambalarea unitară a încărcăturilor și fixarea mărfurilor pe paleți. Prezintă un grad ridicat de lipire pe partea interioară fiind o folie extensibilă și foarte flexibilă.

Gama de folii termocontractibile de uz industrial acoperă necesitățile de ambalare atât în regim manual cât și în regim semiautomat sau automat.
Folia termocontractibila ia forma produsului, ceea ce face ca mularea sa fie fermă, crescând rezistența la manipulare, iar la prezentare aduce avantaj estetic prin transparență și luciu.

Foliile termocontractibile de uz industrial sunt foliile cu proprietăți bune de contracție sub influența temperaturilor ridicate care sunt folosite în procesul de ambalare al diferitelor produse.
Dimensional, gama acestor produse este una suficient de mare pentru a acoperi toate necesitățile. În funcție de materiile prime folosite pentru realizarea acestora, foliile termocontractibile de uz industrial pot fi din LDPE, PVC, etc.

Se comercializează la kg sau la rolă cu grosimi de 12 sau 23 microni. Pentru o ofertă de preț folosiți butonul de comandă de mai jos.

Dorești o ofertă de preț?

Acum poți obține o ofertă de preț personalizată pentru produsele de care ești interesat.

Galerie foto - Folie Stretch automată

Articole