Blog Axtrom, Folia cu bule

iBubble, folie cu bule de aer care nu se sparg

iBubble, folie cu bule de aer care nu se sparg

Sunt sigur că printre cititorii acestui blog se află și o mulțime de persoane cărora le place să se joace cu foliile cu bule pe care le găsesc în pachetele primite de la diferiți furnizori. E o metodă simplă și eficientă de a scăpa de stres însa joaca de-a spartul bulelor ar putea deveni în curând doar o amintire. Totul, în numele eficienței. Cum așa?

Recent, Sealed Air Corp, compania americană care a inventat folia cu bule de aer (Bubble Wrap), a lansat pe piață un nou produs, folia iBubble.

Care este diferența între iBubble și folia tradițională?

Ei bine, noul tip de folie cu bule îi va dezamăgi pe cei cărora le place să spargă bulele. Spre deosebire de folia cu care ne-am obișnuit, modelul iBubble nu conține aer. Folia este livrată în stare plată, urmând ca ea să fie umplută cu aer doar în momentul folosirii. Iar, pentru ca acest procedeu să fie fiabil, bulele nu sunt despărțite una de alta. În momentul în care se apasă pe una dintre ele, aerul se transferă imediat la bulele vecine.

Care sunt beneficiile iBubble?

Dincolo de imposibilitatea de a sparge în continuare bulele foliilor de împachetat, noile modele iBubble vin cu o serie de beneficii de necontestat:

  • În primul rând, datorită faptului că inițial acestea sunt golite de aer, rolele de folii vor ocupa mai puțin spațiu în depozit. Prin urmare, avem și un plus de eficiență din punct de vedere logistic.
  • În al doilea rând, fiind plată, folia cu bule de tip iBubble poate fi și personalizată, mult mai ușor decât cea tradițională.
  • În al treilea rând, putem discuta și despre eficiență și reciclare. Pentru că bulele din noua folie nu mai pot fi sparte, ea poate fi reutilizată mai ușor și mai eficient, păstrându-și condițiile inițiale pe termen nelimitat.