Polietilenă

Folie polietilenă ESD

Folie polietilenă ESD

Piesele electronice miniaturale trebuie protejate în timpul transportului, al depozitării și al manipularii, de eventualele descărcări electrostatice accidentale care pot fi daunatoare acestor componente. În acest scop, vă recomandăm utilizarea, dupa caz, a ambalajelor: antistatice, conductoare și așa-numitele „pungi protectoare ESD”. Descarcarea directă este fenomenul pe care l-a întalnit deja toata lumea în momentul dezbrăcării unei haine sau în momentul atingerii unor obiecte. Scânteia care apare, însotita de un efect luminos și sonor, ne cauzează mici neplăceri.

Folia polietilenă ESD este ambalajul produselor care nu sunt sensibile dar care trebuie introduse într-o zona cu așa-numita protectie ESD. La suprafața ambalajului nu se generează sarcini electrostatice datorate frecării, datorită rezistenței mici de suprafață a ambalajului, acestea fiind distribuite în mod egal. Nu conține amine și este eficientă și la o umiditate scazută a aerului. Adaosul antistatic nu influențează puritatea și calitatea materialului.

Folia ESD este disponibilă în culorile roz sau transparentă și poate fi livrată la diferite dimensiuni în funcție de necesitățile clientului.
Pentru rezolvarea problemelor dumneavoastră vă rugăm să solicitați sfatul nostru.

Dorești o ofertă de preț?

Acum poți obține o ofertă de preț personalizată pentru produsele de care ești interesat.

Galerie foto - Folie polietilenă ESD

Articole