Etichetele Creatix

Atentie. Oferta afisata sa incheiat! Puteti in continuare solicita pret pentru acest produs folosind formularul de mai jos.

Se folosesc pentru uz casnic şi de birou fac parte din gama de etichete autoadezive. În prezent produsul este disponibil în aproape 40 de dimensiuni care acoperă nevoile dumnevoastră curente. Calitatea produsului vă garantează o utilizare simplă, fără probleme şi datorită caracterului practic al produsului vă va uşura viaţa.

Fie că este vorba despre bunica care îşi etichetează borcanele cu legume sau fructe conservate, sau despre o importantă firmă de logistică care îşi etichetează avizele de însoţire a mărfii, produsul Creatix işi păstrează locul în toate domeniile de utilizare. Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că etichetele se pot aplica pe suprafeţe uscate fără grăsimi şi praf sau alte impurităţi. În cazul unor aplicaţii ce necesită o cantitate mare de etichete, recomandăm testarea prealabilă.

Etichetele pot fi tipărite cu orice tip de imprimantă color (cu cerneală sau laser) şi de asemenea se pot utiliza fără probleme şi în copiatoare. Datorită proprietăţilor de aderare, eticheta garantează că va rămane lipită pe suportul ales pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Produsele din ofertă sa livrează în ordinea comenzilor. În momentul în care stocul pus la dispoziție pentru ofertă se epuizează, prețul va fi modificat.

Ofertă de preț pentru tine!

Ești interesat de un produse oferit de Axtrom? Completeaza formularul nostru online si vei primii o ofertă personalizată.